maanantai 27. helmikuuta 2012

Stadissa

HUHHUH nyt on sit selvitty maanantaist... Meil oli iha kauheit tuntei tänää, kemiaa, suomee ja ussaa. Meijän uus koulu on iha kauheen ahdas, tosi kapeet käytävät ja pienet luokat! Iha kauhee ahistavaa ku kaikki kävelee käytävil ja joutuu vaa tönii toisii et mahtuu ohi. Joo eli meijä koulu vaihto rakennust ku meijä kouluu tuli joku remontti.. Sinne tulee hissi ja jotai xd Tänää olin sit koulun jälkee eka jonku aikaa Allinkaa stadis, sit menin Jimbonkaa puksun nutalle mis oli vähä kaikkii puksust ja malmilt. :) Ostin stadis The Body Shopist meikkei, ku mul oli sinne 30e lahjakortti. Sit lähin junal 19 aikaa espoosee mis faija sit odotti mua autos ja ajettii himaa. Nyt aion olla vaa loppuillan koneel. Tänää vois yrittää mennä vähä aikasemmi nukkuu ku eile, ku pitää kuitenki herää jo kuudelt.

Täs nää meikit body shopist : 





 Tän sain kaupanpäälle ku ostin yli 25 eurolla body shopist, 
eli tos on suklaasuihkugeeli & suklaasaippua <3

+ sit ostin kans yhen huulikiillon ginast mut unohin ottaa 
kuvan siit ja kamerast loppu akku äske jote laitan siit kuvan sit huome :)

Päivän outfit :


Valkonen wescin huppari, musta toppi (H&M) ja legginsit (gina tricot)









sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Olin siis viime yön Nealla ja tällee, valvottii sit neljää ja herättii jo 10 aamul ku Nea on pikkase aamuvirkku.. No lähin sit puol yhen aikaa himaa ja oon ollu vaa koneel koko päivän. Illal olin melkee tunnin Laurin ja Toninkaa ulkon. Ei me paljoo tehty, Lauri hyppi vaa hangest toisee ja näi.. Mutjoo nyt vois pikkuhiljaa sulkee koneen ja yrittää saada unta. Väsyttää mut ei nukuta.. Huome oon koulun jälkee Jimbonkaa ja sit en tiiä mis ollaa tai mitä tehää. Kirjottelen huome sit lisää, öitää ! :) 

PS: Perseest ku koulu alkaa huome.. Loma ois voinu olla vähä pitempi :(


Nea lagaa ... XD



Päätin eilen et otan 3 viikon pääst kielikorun ! :)

PPS: MELISSA ON IHANA ;)



lauantai 25. helmikuuta 2012

kysymyksiä

Kuva lävistyksestä jonka voisit ottaa





Kuva jostain kesäisestä


Kuva paikasta, jossa haluaisit viettää suurimman osan ajastasi

vilmankaa :)

ja kullan kanssa :)

Kuva paikasta jonne haluaisit mennä

ESPANJA <3

Kuva jostain mitä teet/olet tehnyt tänään

Neankaa :)

Kuva julkkiksesta jonka haluaisit tavata

JUSTIN BIEBER <3

JENSEN ACKLES <3


IAN SOMERHALDER <3

TAYLOR LAUTNER <3

Kuva jostain mitä/minkä haluaisit


HUOM ! Tää hyppykuva on melkee 3 vuot vanha, en osannu sillon vielä ratsastaa hyvin..















perjantai 24. helmikuuta 2012

tuntuu ku kaikki suru meitsin niskaan tippuu

Tänää on nyt ollu vähä surulline/sekava fiilis, enkä oikee tiiä miks.


Kävin äske ulkon, istuin hetke siel ja kuuntelin vaa musaa ku oli tylsää. Tänää on ollu aika tylsä päivä mut meen kai huomen Nealle yöks, joten huomisest tulee sit varmaa kivempaa, ja ennen ku meen Nealle nii meille tulee sukulaisii kahville. Ei mulla sit muuta ollukkaa, heippaa

torstai 23. helmikuuta 2012

koululla

Oltii Laurinkaa ulkona, tultii äske sisää. Alunperin ajateltii et mentäis luistelee hetkeks mut sit ei jaksettu raahaa luistimii ulos, joten mentii vaa tonne koululle, joka on meijä vieres, hengailee. Nyt kuuntelen vaa musaa ja oon koneel, koht vois syödä iltapalaa ja sen jälkee katon varmaa leffan. Enne ku menin ulos katoin Empun ja Helminkaa Pieni merenneito 2 - leffan, koska ne pyys mut kattomaa niittenkaa sen..

Laitan tähä videon jonka kuvasin ku oltii kävelemäs himaa, anteeks en osaa kuvaa sillee et näyn kokonaa mut toivon et tajuutte tost jotai ja joo tiiän, toi on turha video mut iha huviks ajattelin tänne laittaa. Ja pahoittelen kännykkä laatua :D






ratsastamassa

Kävin tänää pitkäst aikaa ratsastamas. Ratsastin hevosel jonka nimi on Jätkä. Mentii maastoon Reetankaa (sisko) joka meni Poppisel. Jätkä olis kokoaja halunnu ravaa ja laukkaa, mut oli nii kauheesti lunta et tuli kauheet tilsat ettei oikee viittiny ravaa hirveesti. Jätkä innostu vähä tost lumen määräst, se ei ois millää malttanu kävellä samaa tahtii Poppisenkaa, vaa oli kokoaja menossa sen päälle ku käveltii sen takana.
Ratsastuksen jälkee tultii himaa ja meil oli melkee heti ruoka. Nyt oon vaa koneel, vois kattoo jonku leffan tai jotai, ja sit myöhemmi vois käydä kattomas jos ulkojää on viel siin kunnos et pystyy luistella, ku nyt on ollu plussaa pari päivää nii pitää toivoo ettei se oo sulanu siit päältä. En oo ottanu mitää kuvii tänää joten ei oo oikee mitää kuvii laitettavan. Kirjottelen myöhemmi lisää jos tulee jotai kerrottavaa :)


PS: Nii oon siis nytte taas kotona Nurmijärvellä ku olin to-ti mutsil, mut sit faija haki tiistain kotii.. Kauhee ikävä mun kultaa :( mut faija nyt jostai syyst ei anna mun mennä stadii joten istun nyt sit vaa kotona koneel. Tylsää.

< Eelis & Helmi pelas jotai pelii yks päivä läppäril. :D

maanantai 20. helmikuuta 2012

Sori en oo ollu paljoo koneel nyt torstain jälkee eli en oo kerenny enkä muistanu kirjottaa. En oo myöskää tehny mitää erikoist josta vois kirjottaa, mut kai mä jotai nyt keksin kirjotettavaks. Hmm oon ollu Jimbonkaa to-su, ja siin samal sit vähä kaikkienkaa Malmilla. Tänää meen varmaa käymää stadis ja oon Melissan ja Kristankaa, pitkäst aikaa. Sit meen varmaa Malmille, ja oon Jimbonkaa. Ei mulla sit oikeestaa muuta kerrottavaa ookkaa.. Kirjottelen sit myöhemmi tänää jos tulee jotai kerrottavaa, heippa!




keskiviikko 15. helmikuuta 2012

En ehtiny kirjottaa eilen tänne, nii kerron nyt eilisest ja täst päiväst. Aloin seurustelee eile, oikee ystävänpäivän! Olin sit eile Jimbonkaa koko päivän malmil, sit se saatto mut pasilaa ja venas munkaa junaa ku olin menos himaa. Tänää olin pari tuntii stadis Allinkaa, sit näin nopee Idan ja sit lähin puol neljält jo himaa ku piti mennä samal bussil puolbroidinkaa (Lauri).. No sit menin luistelee hetkeks Laurinkaa ku tultii himaa ja muute oon ollu vaa koneel. :)


maanantai 13. helmikuuta 2012

Anteeks et tää postaus tulee näi myöhää, oli vähä ongelmii faijankaa ja se rupes huutaa et mu pitää sulkee kone tai lähtee netti. No sitku suljin koneen aloin siivoo, siivosin koko huoneen tosi hienoks ku olin nii vihane faijalle.. :D en kerkee tehä pitkää postaust ku pitää sulkee kone taas koht, mut olin tänää koulus, sen jälkee olin melissankaa neljää ja sit menin Jimbonkaa käymää stadis, ostettii sille uus lätsä, ja sit mentii niille chillailee. Sit lähin seiskan aikaa himaa ja en sit oikee muuta tehny.. Nonii sit lisään nopee viel pari kuvaa ja suljen koneen ennen ku faija huomaa et avasin koneen.

vilma


arkku

challe

lauantai 11. helmikuuta 2012

home sweet home

Meni taas vähä myöhäseks tääki postaus, mut tulipaha kuitenki joskus. Tänää oon ollu päiväl vaa koneel, sit joskus kuuden aikaa tuli mun puolsisarusten mummi ja vaari käymää, joten juotii sit kahvit ja syötii pullaa. Illemmal laitettii takka päälle, mä olin koneel hetken, ja sit alettii grillaa takas vaahtokarkkeja. Oli tosi hyvii mut iha kauheen makeit. Tänää en oo ottanu yhtää kuvii, mut otin yhen kuvan ku takka oli syttyny kunnolla.


perjantai 10. helmikuuta 2012

viisas kun olen

VOIETTÄ TUNNEN ITTENI NII VIISAAKS ... Halusin laittaa sellaset timanttitarra jutut mu puhelimee niiku noihi sivuihi, no viisas ku olin, laitan ne kynsiliimal kii sillee et ne pysyis kauemmin ku päivän, ja vast jälkeepäi tajuun et kai takakansi irtoo viel puhelimest. No eipä irronnu ei, nii mä sit yritin eka tunkee jotai kynsilakanpoistoainetta mu puhelimee ja sit rupesin saksilla repii kantta auki. Onneks se aukes lopult. :D Sen jälkee oli sit ongelmii saada kansi kiinni ku se oli iha epämuodostunu saksilla repimisen jälkee.. Nyt mun puhelin on sitte kivoi naarmui saksist täyn ja kynsiliimast ihanat jäljet sivuil. Oli pakko kertoo tännekki enne ku meen nukkuu, öitä :)


today

Anteeks et laitan tän postauksen nyt vast, halusin kattoo leffan loppuu ennen ku aloin kirjottaa tänne. xd




Pelattii pleikkaa Empunkaa..



On se mukavaa olla kipeen..


Katoin kaikki kolme Step Up leffaa..


Laitoin tekokynnet, jotka lakkasin tollasel kival kynsilakal, ja laitoin timantit jokasee kyntee. 
Noitten tekemises kesti melkee 1 ja puol tuntii..


Söin smurffisuklaata..


Katoin Leijonakuningas 2 Empun ja Helminkaa..


Ja muuten olin vaa koneella.

pöö

En kerennykkää eilen tehä toista postausta, joten teen sen tänään myöhemmi heti kun kameran akku on ladannu valmiiks jotta saan otettuu kuvia. Ei mulla nyt sitte muuta, odottelen että ruoka olis valmista ja sen aikaa kattelen the secret circle - sarjan uusinta jaksoo. :) heipparallaa, kirjottelen sit myöhemmin lisää !







torstai 9. helmikuuta 2012

Heissan. En jaksa nyt tehä mitää kunnon postaust, teen sit varmaa illal paremman. Ei kyllä oo paljoo kerrottavaa, heräsin tänää 11 jälkee ja sit oon istunu vaa koneel ku ei kipeenä oikee voi paljoo tehä. Olin kans hetken Helmin ja Eeliksen kaa, leikin niittenkaa sit leegoil ja piirsin ja kaikkee muuta tollasta.
Nyt ihan ajankuluks voisin mennä kattomaa Empun ja Helminkaa telkkaa ku ne kattoo jotai lastenohjelmii, Palomies Samii, kai. :D

Laitan vähä kuvii mitä oon räpsiny tänää. :)



Eelis & Helmi



Laitoin jotku rändom vaatteet päälle.. 
Ton paidan löysin äske kaapist ja tajusin etten oo koskaa käyttäny tota. :D


Näytän kuolleelt kipeenä.